Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Γρ. Αλεξόπουλος: "Έχουν δίκιο που διαμαρτύρονται για τη μεταφορά των μαθητών"


«Έχουν δίκιο οι γονείς. Έπρεπε να είχαμε λύσει το θέμα της μεταφοράς, αλλά τα χέρια μας είναι δεμένα», τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος μιλώντας στην εκπομπή «Φόρα Παρτίδα» των Νίκου Σύφαντου και Αφροδίτης Τσικριτζή στον Αντέννα Πάτρας 105,3.


Ο κ. Αλεξόπουλος αναφερόμενος στη δυστοκία σε ότι αφορά το πολύπλοκο θέμα της μεταφοράς των μαθητών, είπε ότι η Περιφέρεια δεν μπορούσε να προχωρήσει λόγω γραφειοκρατικών προβλημάτων. Παραδέχθηκε ωστόσο, ότι θα έπρεπε ήδη να έχει διευθετηθεί, υπογραμμίζοντας ότι οι γονείς έχουν δίκιο. Παράλληλα, στο ερώτημα γιατί οι διαδικασίες των διαγωνισμών δεν είχαν ξεκινήσει νωρίτερα,ο κ. Αλεξόπουλος είπε ότι ξεκίνησαν τον Μάιο όμως απέβησαν άγονες, λόγω μη εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τους μεταφορείς. 

Πάντως, ο Αντιπεριφερειάρχης διαβεβαίωσε ότι η Περιφέρεια θα κάνει ότι είναι δυνατό για να λυθεί τις επόμενες μέρες το πρόβλημα.

Σε ότι αφορά την περίπτωση των Τριποτάτων και την αποχή από τα μαθήματα που έχει αποφασίσει ο Σύλλογος ο κ. Αλεξόπουλος τόνισε: 

«Έχουν δίκιο. Ξέρετε, σε πολλά ορεινά χωριά, όχι μόνο της Αχαΐας αλλά και στην Αιτωλοακαρνανία, το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι οικογένειες. Να φανταστείτε ότι μεταφέρονται μαθητές με καρότσες πάνω σε αγροτικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου